Groentefrittata met geitenkaas

10 minuten

medium

We maken telkens voor 2 dagen een verse maaltijd (zie werkwijze van HapSmak). Bij sommige ingrediënten kiezen we (opzettelijk) voor de bevroren variant. Lees hier waarom. 

Geef als eerste een beoordeling!

Ingrediënten

Adjust Servings
3 eieren
½ bakje champignons
1/3 courgette
Handvol bladspinazie
1 klein uitje
100 gram zachte geitenkaas
Benodigdheden
Foodprocessor Waarom een foodprocessor gebruiken?

Bereidingswijze

1.

Ontsteel de champignons

Markeren als voltooid
2.

Snijd grof en doe hetzelfde met de courgette en de ui

Markeren als voltooid
3.

Voeg de spinazie bij

Markeren als voltooid
4.

Stoom 10 minuten in de foodprocessor

Markeren als voltooid
5.

Ga lekker iets anders doen!

Markeren als voltooid
6.

Giet het kookvocht af en blend grof in foodprocessor

Markeren als voltooid
7.

Laat mengsel kort verder uitlekken in een vergiet

Markeren als voltooid
8.

Kluts het groentemengsel door de eieren

Markeren als voltooid
9.

Bak op laag vuur tot een dikke pannenkoek

Markeren als voltooid
10.

Verdeel over 2 porties en zet 1 portie in de koelkast voor morgen

Markeren als voltooid
11.

Strooi wat stukje geitenkaas over de frittata

Markeren als voltooid
12.

Hap & Smak!

Markeren als voltooid

Geef een reactie