Groentefrittata met geitenkaas
Geef als eerste een beoordeling!
Ingrediënten
Adjust Servings
3 eieren | |
½ bakje champignons | |
1/3 courgette | |
Handvol bladspinazie | |
1 klein uitje | |
100 gram zachte geitenkaas |
Benodigdheden
Foodprocessor Waarom een foodprocessor gebruiken? |
Bereidingswijze
1.
Ontsteel de champignons
Markeren als voltooid
2.
Snijd grof en doe hetzelfde met de courgette en de ui
Markeren als voltooid
3.
Voeg de spinazie bij
Markeren als voltooid
4.
Stoom 10 minuten in de foodprocessor
Markeren als voltooid
5.
Ga lekker iets anders doen!
Markeren als voltooid
6.
Giet het kookvocht af en blend grof in foodprocessor
Markeren als voltooid
7.
Laat mengsel kort verder uitlekken in een vergiet
Markeren als voltooid
8.
Kluts het groentemengsel door de eieren
Markeren als voltooid
9.
Bak op laag vuur tot een dikke pannenkoek
Markeren als voltooid
10.
Verdeel over 2 porties en zet 1 portie in de koelkast voor morgen
Markeren als voltooid
11.
Strooi wat stukje geitenkaas over de frittata
Markeren als voltooid
12.
Hap & Smak!
Markeren als voltooid
Geef een reactie
You must be logged in to post a comment.