Oranje couscous met geitenkaas
Geef als eerste een beoordeling!
Ingrediënten
Adjust Servings
1 hand pompoenstukjes | |
½ winterpeen | |
1 hand mangostukjes (bevroren) Waarom de keuze voor bevroren producten? | |
1 klein uitje | |
150 gram volkorencouscous | |
75 gram zachte geitenkaas Waarom geen kaas onder de 4 jaar? |
Benodigdheden
Foodprocessor Waarom een foodprocessor gebruiken? |
Bereidingswijze
1.
Spoel de mango onder de koude kraan en leg te ontdooien
Markeren als voltooid
2.
Leg de couscous in 200ml kokend water met een paar druppels olijfolie
Markeren als voltooid
3.
Was de winterpeen grondig (niet schillen, de belangrijkste vitaminen schil je er dan af) en snijd grof
Markeren als voltooid
4.
Doe de winterpeen en pompoen in de foodprocessor en stoom 20 minuten
Markeren als voltooid
5.
Ga lekker iets anders doen!
Markeren als voltooid
6.
Na stoomtijd, giet het vocht af
Markeren als voltooid
7.
Voeg de mango toe
Markeren als voltooid
8.
Afhankelijk van de leeftijd of voorkeur van je kindje: maal fijn met de blender, stamp grof met een pureestamper of snijd in stukjes
Markeren als voltooid
9.
Haal de couscous los met twee vorken en meng met de rest
Markeren als voltooid
10.
Verdeel over 2 porties en zet 1 portie in de koelkast voor morgen
Markeren als voltooid
11.
Roer de helft van de geitenkaas in stukjes door het warme gerecht
Markeren als voltooid
12.
Hap & Smak!
Markeren als voltooid
Geef een reactie
You must be logged in to post a comment.