Venkelpasta met kip
Geef als eerste een beoordeling!
Ingrediënten
Adjust Servings
1/2 venkelknol (restjes snijden, even in kokend water dompelen en dan invriezen) | |
+/- 100 gram kipfilet | |
1 tomaat | |
100 gram volkoren pasta |
Benodigdheden
Foodprocessor | |
Vrolijke slab | |
Kinderbordje (Skip Hop Zoo helpt tegen knoeien) |
Bereidingswijze
1.
Kook de pasta met wat olijfolie in 10 minuten gaar
Markeren als voltooid
2.
Snijd intussen de boven- en onderkant van de venkel en snijd doormidden
Markeren als voltooid
3.
Haal de kern eruit en gooi weg
Markeren als voltooid
4.
Snijd daarna in grove stukken, evenals de tomaten en de kipfilet
Markeren als voltooid
5.
Doe alles in de foodprocessor en stoom 20 minuten
Markeren als voltooid
6.
Ga lekker iets anders doen!
Markeren als voltooid
7.
Na stoomtijd, giet het vocht af
Markeren als voltooid
8.
Voeg de pasta toe
Markeren als voltooid
9.
Afhankelijk van de leeftijd of voorkeur van je kindje: maal fijn met de blender, stamp grof met een pureestamper of snijd in stukjes
Markeren als voltooid
10.
Verdeel over 2 porties en zet 1 portie in de koelkast voor morgen
Markeren als voltooid
11.
Hap & Smak!
Markeren als voltooid
Geef een reactie
You must be logged in to post a comment.